Lunch
2 pers
Vegetarisch
Per Persoon
155 gram groenten
1. Rooster de boterhammen in een broodrooster.
2. Veeg de champignons schoon met een champignonborsteltje of keukenpapiertje. Snijd de champignons dan in plakjes.
3. Was de radijs, verwijder het groen en snijd de radijs in dunne plakjes.
4. Verhit de olie in een koekenpan. Doe de champignons in de pan. Bak de champignons al omscheppend op een hoog vuur tot het vrijkomende vocht is verdwenen.
5. Doe de champignons in een kom. Spatel de zuivelspread er voorzichtig doorheen.
6. Besmeer 2 van de geroosterde boterhammen met een laag van het champignon-zuivelspreadmengsel. Leg er wat sla en radijsplakjes op. Eindig met de onbesmeerde boterham.
7. Snijd met een scherp broodmes de boterhammen twee keer diagonaal door. Steek de sandwiches vast met de satéprikkers. De sandwiches zijn zowel warm als koud erg lekker. Smakelijk eten!