Roze frozen yoghurt bars

Ga naar:

Boodschappenlijst

300 ml halfvolle yoghurt
100 g frambozen
100 g aardbeien in plakjes
50 g blauwe bessen
7 el grove havervlokken
1 el kokosrasp

Bereidingswijze

1. Houd van de havervlokken een eetlepel apart. Meng de rest van de havervlokken en de helft van het fruit met de halvolle yoghurt.

2. Leg een stuk bakpapier op een bakplaat en giet hier het yoghurtmengsel op en smeer dit uit tot een plak.

3. Strooi de overgebleven havervlokken en kokosrasp er overheen en verdeel de rest van het fruit over het yoghurtmengsel.

4. Zet de frozen yoghurt bars minimaal 3 uur in de vriezer.

5. Snijd het geheel in repen of breek het in grove stukken!

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
107 kcal
Vet
3 gram
Eiwit
5 gram
Waarvan verzadigd
2 gram
Koolhydraten
12 gram
Vezels
2 gram
Waarvan suikers
7 gram
Zout
0.11 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten