Recepten Ravioli met paddenstoelen en noten
Ravioli met paddenstoelen en noten
Per Persoon
300 gram groenten
Boodschappenlijst
1 struikje andijvie
1 bosje radijs
2 eetlepels olie
azijn
2 bosuitjes
200 gram kastanjechampignons
100 gram shii-take
50 gram walnoten
250 gram volkoren ravioli (zonder vlees
koelvers)
mespunt oregano
Bereidingswijze
- Maak de andijvie en de radijs schoon.
- Snijd de andijvie in smalle repen en de radijsjes in vieren.
- Klop een dressing van 1 eetlepel olie, 1 eetlepel water, wat azijn en peper. Meng de dressing door de groente.
- Was de bosuitjes en snijd ze in ringen.
- Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakken.
- Hak de walnoten grof.
- Kook de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Fruit de bosuitjes zacht in de rest van de olie.
- Voeg de paddenstoelen toe en smoor dit al omscheppend 5 minuten.
- Maak het op smaak met peper en wat oregano.
- Meng het paddenstoelenmengsel door de uitgelekte ravioli en strooi de walnoten erover. Geef de salade erbij.
Bron: Voedingscentrum
Voedingswaarde per persoon