Perengranola met Migo® Peer
Boodschappenlijst
80 g quinoa ongekookt
120 g havermout
50 g zonnebloempitten
50 g pompoenpitten
1 tl kaneel
1 tl vanille aroma
1 Migo® peer in kleine blokjes
2 el appelmoes 0% suiker
1 el water
2 el zonnebloemolie
Bereidingswijze
Je eigen granola maken is leuk en erg lekker! Wij zijn de laatste tijd helemaal weg van deze variant met Migo® peer.
- Doe de appelmoes, water, zonnebloemolie en vanille aroma in een pannetje en verwarm op laag vuur.
- Meng de quinoa, havermout, kaneel, Migo® peerblokjes, zonnebloempitten en pompoenpitten en roer het appelmoesmengsel en doorheen.
- Spreid de granola uit over een bakplaat met bakpapier en bak 45 minuten op 120˚C.
- Laat afkoelen en bewaar in een afgesloten pot.
Serveer dit met yoghurt (of een plantaardige vervanger) en stukjes verse Migo® peer, zie ook dit recept.
Wellicht goed om even te vermelden: de hieronder genoemde voedingswaarden zijn voor het gehele recept (totaalgewicht: 628 gram). Dat eet je natuurlijk niet in een keer in je eentje op. Tenminste, dat zouden wij niet aanraden.
Voedingswaarde per persoon
Waarvan verzadigd
13 gram