Hoofdgerecht
2 pers
Bij diabetes
Per Persoon
250 gram groenten
1. Kook de pasta al dente (beetgaar) volgens aanwijzing op de verpakking.
2. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en smelt daarin op laag vuur de ansjovis.
3. Snijd de rode peper in de lengte doormidden. Verwijder de pitjes en snijd de peper in kleine stukjes.
4. Veeg de champignons schoon met een keukenpapiertje of champignonborsteltje en snijd deze in partjes.
5. Doe de champignons met de rode peper en een uitgeperst teentje knoflook bij de ansjovis in de pan. Bak het geheel ongeveer 5 minuten.
6. Snijd de olijven in ringetjes, snijd de tomaat in blokjes en hak de basilicum fijn.
7. Laat de pasta goed uitlekken en schep deze met de olijven, de tomaat en de basilicum door de champignons. Maak op smaak met vers gemalen peper. Serveer met de geraspte kaas. Eet smakelijk!