Ontbijt met yoghurt, Migo® Peer en perengranola

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 Migo® peer
1 appel
500 gram halfvolle yoghurt
6-8 el perengranola (link naar het recept: zie hiernaast)

Bereidingswijze

Dit ontbijtrecept met yoghurt, Migo® peer en perengranola heeft alles wat je wilt in een ontbijt: snel klaar, simpel te maken, lekker, voedzaam en ziet er ook nog eens instagramwaardig uit!

  1. Maak eerst de perengranola. Deze kun je het beste een keer vooraf maken, bijvoorbeeld op een zondagmiddag. Dan hoef je de granola s'ochtends alleen nog maar even uit de kast te pakken. Bekijk hier het recept voor de perengranola. 

  2. Snijd de Migo® peer en de appel in blokjes.

  3. Vul twee potten of bekers van 350 - 400 ml met laagjes granola, peer, appel en yoghurt.
Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
315 kcal
Vet
9 gram
Eiwit
14 gram
Waarvan verzadigd
3 gram
Koolhydraten
40 gram
Vezels
5 gram
Waarvan suikers
30 gram
Zout
0.35 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten