Nagerecht
2 pers
Vegetarisch
Per Persoon
305 gram fruit
1. Schil boven een kom 2 sinaasappels dik. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Pers de helft van het vruchtvlees uit en vang het sap op, bewaar het vruchtvlees.
2. Breng in een steelpan de rozijnen met het sinaasappelsap aan de kook en laat ze ongeveer 3 minuten zachtjes koken.
3. Schil intussen de kiwi's en snijd ze in stukjes.
4. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd de aardbeien in vieren.
5. Schep de rozijnen met 2 eetlepels vocht in een kom. Schep de kiwi, sinaasappelpartjes en aardbeien erdoor.
6. Roer in een ander kommetje de kwark los met 1-2 eetlepels van het rozijnenvocht. Schep de kiwifruitcompote in twee wijde schaaltjes en verdeel de kwark erover. Strooi de vruchtenmuesli erover. Geniet er lekker van!