Recepten Kastanjechampignons met peterselie en knoflook
Kastanjechampignons met peterselie en knoflook
Per Persoon
125 gram groenten
Boodschappenlijst
2 bruine boterhammen
6 takjes bladpeterselie
1 teentje knoflook
250 gram kastanjechampignons
1 eetlepel olie
Bereidingswijze
Deze lekkere herfst-achtige lunch met kastanjechampignons en peterselie op geroosterd brood staat snel op tafel, is makkelijk te maken en zit ook nog eens boordevol groenten.
- Rooster het brood goudbruin en snijd de sneetjes in smalle repen.
- Was de peterselie en knip de blaadjes klein.
- Pel de knoflook en snijd het teentje in reepjes.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- Verwarm de olie en bak hierin op hoog vuur de champignons met de knoflook en de peterselie enkele minuten.
- Maak het op smaak met peper.
- Geef de champignons warm of lauw met de reepjes geroosterd brood.
Voedingswaarde per persoon