Hoofdgerecht
2 pers
20-30
Per Persoon
150 gram groenten
Op koude avonden, wanneer je niet de moeite wil nemen om lang in de keuken te staan, maar je wel zin hebt in iets vol van smaak, dan is dit recept een uitkomst!
1. Was de Kalettes, haal de bladeren van de stammetjes en droog grondig. Wees voorzichtig om de bladeren niet te kneuzen.
2. Verhit de olie in een braadpan en voeg de kip en de ui toe. Bak ongeveer 8 minuten totdat de kip gaar is en totdat de ui zacht is.
3. Verhoog het vuur, voeg de bladeren van de Kalettes toe en roerbak circa 1 minuut totdat de bladeren zacht worden. Voeg de zoete aardappelen, paprikapoeder en peper uit de molen toe. Bak alles circa 5 minuten of tot de aardappelen heet zijn en de Kalettes zacht.
4. Bak of pocheer de eieren (hoe pocheer ik een ei?)
5. Verdeel het gerecht over 2 borden. Leg het gebakken of gepocheerde ei bovenop het gerecht.