Hoofdgerecht
2 pers
20-30
Per Persoon
220 gram groenten
Snel een lekkere, luchtige zomermaaltijd op tafel? Probeer dan eens dit hoofdgerecht van kabeljauw en zomergroente met een mediterraans tintje!
1. Was de krieltjes en halveer grote exemplaren.
2. Kook de krieltjes in een bodempje water met een deksel op de pan in ca. 6 minuten gaar.
3. Maak de groente schoon.
4. Snijd de wortelen in schuine plakken, de snijbonen in snippers, de peultjes in stukken en de paprika in blokjes.
5. Wrijf de vis in met de viskruiden.
6. Verwarm 2 eetlepels margarine en bak hierin de vis aan beide zijden bruin.
7. Voeg de groente toe met wat peper en een scheutje water.
8. Stoof het geheel met een deksel op de pan in 10 minuten gaar.
9. Bak de krieltjes in de rest van de margarine goudbruin en geef ze erbij.
Bron: Voedingscentrum.