Bijgerecht
2 pers
Vegetarisch
Per Persoon
265 gram groenten
1. Pel de zoete uien en snijd iedere ui in 8 partjes (laat hierbij de aanzet heel).
2. Veeg de champignons schoon met een keukenpapiertje of champignonborsteltje.
3. Verhit een grillpan (of een koekenpan).
4. Bestrijk de grillpan met wat olie (gebruik max. 1 eetl. olie) en gril de ui met de hele champignons op een matig vuur in ca. 10 minuten gaar en rondom mooi bruin. Keer hierbij de groenten regelmatig om.
5. Snijd intussen de zongedroogde tomaten in reepjes.
6. Klop een dressing van 1 eetlepel olijfolie, citroensap en honing en breng op smaak met vers gemalen peper.
7. Verdeel de spinazie met zongedroogde tomaat over 2 borden. Sprenkel er de dressing over. Schep de gegrilde ui met champignons nog warm over de salade en serveer direct. Eet smakelijk!