Bijgerecht
2 pers
Vegetarisch
Per Persoon
420 gram groenten
1. Was de taugé en laat uitlekken in een vergiet. Leg de taugé in het midden van een wijde pan.
2. Was de courgette en snijd in plakken.
3. Maak de paprika schoon en snijd deze in grote stukken.
4. Was de aubergine en snijd in plakken.
5. Rangschik de paprika, courgette en aubergine in de pan rondom de taugé. Bestrooi met Provençaalse kruiden. Sprenkel de (vruchten)azijn en de olijfolie erover. Laat de groenteschotel in ongeveer 20 minuten zachtjes gaar smoren.
6. Meng in een kom de kwark met de eieren en vers gemalen peper. Pers de teentjes knoflook erboven uit. Schep het kwarkmengsel ongeveer 5 minuten voor het einde van de smoortijd over de groenten en laat het met het deksel op de pan stollen.
7. Bestrooi de schotel voor het serveren met peterselie. Eet smakelijk!