Hoofdgerecht
2 pers
30-60
Per Persoon
250 gram groenten
1. Verwarm de oven voor op 200 ˚C.
2. Maak eerst de aardappels schoon en kook deze in ongeveer 20 minuten gaar en kruimig.
3. Voeg wat halfvolle melk bij de aardappels en maak het geheel tot een puree. Voeg peper toe naar smaak.
4. Kruid ondertussen de kipfilet met peper en bak snel goudbruin in de koekenpan. Doe hier 2 flinke eetlepels kookroom light bij en 1 eetlepel mosterd. Roer alles door elkaar en zet opzij. De kip hoeft in dit stadium nog niet gaar te zijn.
5. Snijd de spruitjes in kwartjes.
6. Neem een ovenschaal en beleg eerst de bodem met een dun laagje aardappelpuree. Doe hierop de kip met saus en daarbovenop de spruitjes. Dek weer af met een laag aardappelpuree. Bestrooi de puree met geraspte kaas en zet 30 minuten in de oven.