Aspergebroccoli met champignons

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 ui
250 gram aspergebroccoli
1 eetlepel vloeibare margarine
250 gram champignons
2 theelepels ketjap manis

Bereidingswijze

1. Snijd eventueel de houtige uiteinden van de aspergebroccoli en was de groente.
2. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
3. Pel de ui en snijd hem klein.
4. Kook de aspergebroccoli ca. 3 minuten in weinig water.
5. Bak de champignons met de ui op hoog vuur in de margarine.
6. Warm de uitgelekte aspergebroccoli kort mee en maak de groente op smaak met een beetje ketjap.
Menusuggestie: Lekker met biefstuk en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
112 kcal
Vet
5 gram
Eiwit
8 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
5 gram
Vezels
6 gram
Waarvan suikers
3 gram
Zout
0.21 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten