Appelplakjes met notenboter, banaan, kaneel en hennepzaad

Ga naar:

Boodschappenlijst

2 kleine appels (ga uit van 2 plakken per portie)
1 kleine banaan in dunne plakjes
25 g granaatappelpitjes
25 g 100% amandelpasta
5 g hennepzaad
1 tl kaneel

Bereidingswijze

1. Verwijder het klokhuis van de appel met behulp van een appelboor en snijd iedere appel in 4 plakken. Laat de schil zitten voor extra vitamines (de meeste vitamines zitten vlak onder de schil).

2. Besmeer de plakken met een dun laagje amandelpasta en verdeel de banaan over
de appelplakken.

3. Garneer de appelplakken met kaneel, granaatappelpitjes en hennepzaad!

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
107 kcal
Vet
4 gram
Eiwit
2 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
14 gram
Vezels
3 gram
Waarvan suikers
11 gram
Zout
0 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten