Syrha Leaves®

Syrha Leaves® geven een friszuur accent aan salades, soepen, visgerechten en wild. De smaak is afkomstig van natuurlijk oxaalzuur en ascorbinezuur. Oxaalzuur komt voor in aardappelen en rabarber. Ascorbinezuur is beter bekend als vitamine C. Syrha Leaves® zijn de blauwgroene bladeren met zilverkleurige gloed.

OOK WEL GENOEMD:

Micro groente
Syrha Leaves
Ga naar:

Informatie

Syrha Leaves® kopen

Zorg dat de blaadjes er frisgroen uitzien en niet verlept zijn.

Teelt en seizoen

Maatschappelijk verantwoorde teelt met biologische gewasbescherming. Syrha Leaves® zijn jaarrond verkrijgbaar. 

Syrha Leaves® zijn blauwgroene bladeren met zilverkleurige gloed. Syhra Leaves® komen van een plant die al door de Egyptenaren en Grieken werd gewaardeerd. Deze plant is familie van de rabarber. De plant komt vrij algemeen voor in heel Europa.


Tip

Van dit product eet je geen grote hoeveelheden. Je eet je groente(gerechten) misschien wel met meer smaak. Hierdoor haal je de aanbevolen hoeveelheid van 250 gram groente met gemak. 

Syrha Leaves® smaak 

Syrha Leaves® hebben een milde friszure smaak. Het geeft gerechten een friszuur accent.

De Syrha Leaves® kun je zo gebruiken:

  • Lekker bij salades, soepen, wild en visgerechten. 
  • Komt goed tot z'n recht in fruitsalades, bijvoorbeeld in combinatie met rood fruit.

Verkrijgbaarheid syrha leaves®

Verkrijgbaarheid uit Nederland
Jan
Feb
Mrt
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Oct
Nov
Dec
Verkrijgbaarheid uit het buitenland
Jan
Feb
Mrt
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Oct
Nov
Dec