Cardamom Leaves

De smaak van de Cardamom Leaves wordt omschreven als kaneel, houtachtig en lichtzoet. De smaak komt het best tot z'n recht als je de blaadjes verwarmt. Cardamom Leaves is één van de oudste en duurste specerijen ter wereld, met een unieke smaak en geur. Zowel het blad als de zaden kunnen gebruikt worden.

OOK WEL GENOEMD:

Micro groente
Cardamom Leaves
Ga naar:

Informatie

Cardamom Leaves kopen

Zorg dat de blaadjes er frisgroen uitzien en niet verlept zijn.

Teelt en seizoen

Maatschappelijk verantwoorde teelt met biologische gewasbescherming. Cardamom Leaves zijn jaarrond verkrijgbaar. 

Deze specerij is familie van gember en komt oorspronkelijk voor in India, Pakistan en Nepal.


Tip

Van dit product eet je geen grote hoeveelheden. Je eet je groente(gerechten) misschien wel met meer smaak. Hierdoor haal je de aanbevolen hoeveelheid van 250 gram groente met gemak. 

Cardamom Leaves smaak 

De smaak van de Cardemom Leaves wordt omschreven als kaneel, houtachtig en lichtzoet.

De Cardamom Leaves kun je zo gebruiken:

  • Als lekkere toevoeging in dranken. 
  • Goed te gebruiken in sauzen of bouillons. 
  • Bij uitstek geschikt in combinatie met vis. 

Recepten met Cardamom Leaves vind je op de website van Koppert Cress

Verkrijgbaarheid cardamom leaves

Verkrijgbaarheid uit Nederland
Jan
Feb
Mrt
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Oct
Nov
Dec
Verkrijgbaarheid uit het buitenland
Jan
Feb
Mrt
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Oct
Nov
Dec