Dijklander Ziekenhuis
Het Dijklander Ziekenhuis biedt goede voeding aan patiënten, bezoekers én medewerkers. Wij zijn aangesloten bij de Voorhoede Ziekenhuizen van Goede Zorg Proef Je en zetten in op een compleet gezond voedingsaanbod. Want gezond eten helpt bij het voorkomen van ziekte, maar draagt ook bij aan het herstel. Door samen te werken met experts op het gebied van gezondheid en voeding is ons voedingsaanbod ongekend goed en smaakvol.
Op de Nationale Groente- en Fruitdag delen we op onze vier locaties kleurrijke groente en fruit uit aan patiënten, bezoekers en medewerkers. We doen dit in samenwerking met lokale telers. Verassende groenten en fruit van ‘om de hoek’ zoals kiwibessen en knolselderij worden geserveerd, met lekkere recepten erbij. Ook delen we buitenbeentjes uit: peren zonder steeltjes of te kleine appels. Niets mis mee en juist boordevol smaak en vitaminen!