Geniet ook thuis van buitenlandse gerechten

Haal jouw vakantie in huis met heerlijke buitenlandse gerechten! Heb je ook zo'n heimwee naar de smaken van je laatste vakantie? Of wil je gewoon eens iets anders proberen dan de alledaagse maaltijden? Met een beetje creativiteit en de juiste ingrediënten kun je in je eigen keuken genieten van authentieke, exotische gerechten uit alle hoeken van de wereld. In deze blog nemen we je mee langs verschillende buitenlandse gerechten waar je ook thuis van geniet.

Italiaanse maaltijdsalade met cumelo en spelt

Lunch

10 - 20 minuten

Breng een stukje Italië naar jouw eettafel met deze verfrissende Italiaanse maaltijdsalade met cumelo en spelt. Deze salade combineert de knapperige textuur van spelt met de zoete, meloenachtige smaak van cumelo, afgemaakt met een vleugje Italiaanse flair. Perfect voor een lichte lunch of een zomers diner, deze salade is niet alleen voedzaam maar ook een lust voor het oog.

Dit gerecht bevat 15 gram groenten en 130 gram fruit per persoon.

Bekijk recept

Mexicaanse tortilla met spruitjes

Hoofdgerecht

10 - 20 minuten

Dit recept combineert de rijke, pittige smaken van de Mexicaanse keuken met de unieke, licht bittere smaak van spruitjes, wat voor een heerlijk en voedzaam gerecht zorgt. Ideaal voor een gezellige avondmaaltijd of als een indrukwekkende toevoeging aan je volgende etentje.

Dit gerecht bevat 355 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Poké bowl met tonijnsteak, sugar snaps en avocado

Hoofdgerecht

0 - 10 minuten

Duik in de frisse en kleurrijke wereld van de Japanse keuken met deze heerlijke poke bowl met tonijnsteak, sugar snaps en avocado! Deze poké bowl is een feest voor zowel het oog als de smaakpapillen, met sappige tonijnsteak, knapperige sugar snaps en romige avocado, allemaal op een bedje van perfect gekookte rijst. Of je nu op zoek bent naar een lichte lunch of een voedzaam diner, deze poké bowl biedt de perfecte balans van smaak en textuur.

Dit gerecht bevat 305 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Indiase curry met witte kool en kalkoen

Hoofdgerecht

20 - 30 minuten

Maak kennis met een hartverwarmende en smaakvolle maaltijd met deze Indiase curry met witte kool en kalkoen! Deze verrukkelijke curry combineert sappige stukjes kalkoen met de zachte textuur van witte kool, allemaal verrijkt met een aromatische mix van Indiase specerijen. Perfect voor een gezellige avondmaaltijd, biedt dit gerecht een heerlijke balans van kruidigheid en comfort.

Dit gerecht bevat 230 gram groenten per persoon.

Bekijk recept