Recepten

Sorteer op: Naam Laatst toegevoegd

Volop inspiratie voor heerlijke, kleurrijke gerechten met groenten en fruit. Zo wordt iedere dag groenten en fruit eten lekker én makkelijk. Zoek je favoriete gerecht op deze pagina.

Consumptiemomenten

Toon alles
  • 113
  • 19
  • 366
  • 8
  • 7
  • 16
  • 12
  • 10

Doelgroepen

Toon alles
  • 411
  • 303
  • 169
  • 420
  • 419
Gado Gado
u Hoofdgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gambasalade met Elstar, munt en rucola
d Bijgerecht
2 personen
l 5 minuten
Gebakken appels en appelchips met ijs
x Nagerecht
2 personen
l 120 minuten
Gebakken garnalen op noedelsalade met paprika
u Hoofdgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gebakken pangasius met wortelpuree
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Gebakken peren en perenchips met ijs
x Nagerecht
2 personen
l 120 minuten
Gebakken schorseneren met champignons
d Bijgerecht
2 personen
l 40 minuten
Geglaceerde pastinaak
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Geglaceerde uitjes
d Bijgerecht
2 personen
l 10 minuten
Geglaceerde worteltjes
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gegratineerde courgette
d Bijgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gegratineerde mosselen met paprikachutney
d Bijgerecht
4 personen
l 40 minuten
Gegratineerde selderij
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Gegratineerde venkel in tomatensaus
u Hoofdgerecht
4 personen
l 30 minuten
Gegratineerde venkel op brood
u Hoofdgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gegrilde aubergine met geitenkaas
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Gegrilde groente met avocadodressing
u Hoofdgerecht
2 personen
l 30+ minuten
Gegrilde groente met brood
r Voorgerecht
6 personen
l 0-15 minuten
Gegrilde groente met champignons
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Gegrilde maïs met mangochutney
n Lunch
2 personen
l 30 minuten
Gegrilde meloen met ham
r Voorgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gegrilde posteleinflan
u Hoofdgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gegrilde romanasla met tomaat
d Bijgerecht
4 personen
l 20 minuten
Gegrilde tomaten
d Bijgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gegrilde ui met geitenkaas en peer
n Lunch
2 personen
l 15 minuten
Gegrilde venkel
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Gegrilde witlof
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Gegrilde zomergroente
u Hoofdgerecht
4 personen
l 15-30 minuten
Gegrilde, gemarineerde prei
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gehaktballetjes in het groen
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Gekarameliseerde spruitjes met appel
d Bijgerecht
2 personen
l 30 minuten
Gekaramelliseerde koolraap
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Gekaramelliseerde koolraap met kaneel en kruidnagel
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Gekookte raapsteeltjes
d Bijgerecht
4 personen
l 20 minuten
Gekruide sperziebonen
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Gele sweet peppers gevuld met Tzatziki
d Bijgerecht
4 personen
l 15 minuten
Gemarineerde bietjes
u Hoofdgerecht
2 personen
l 30+ minuten
Gemarineerde groentespiesen
u Hoofdgerecht
2 personen
l 30+ minuten
Gemarineerde wintergroente
u Hoofdgerecht
4 personen
l 30+ minuten
Gemarineerde witlof in bakpapier
n Lunch
2 personen
l 25 minuten
Gepocheerde tongschar met gebakken ui en cantharellen
u Hoofdgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gepofte courgettes
u Hoofdgerecht
4 personen
l 30+ minuten
Geroerbakt vlees met paksoi
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Geroerbakte andijvie met kummel
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Geroerbakte bief met peultjes
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Geroerbakte broccoli met oesterzwammen
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Geroerbakte courgette
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Geroerbakte pikante spitskool
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Geroerbakte postelein met gember en doperwtjes
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Geroerbakte prei met sesamzaad
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Geroerbakte spinazie op Oosterse wijze
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Geroerbakte spitskool met spikkels
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Geroerbakte spruitjes
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Geroerbakte witlof
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Geroerbakte witlof met granaatappel
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Geroerbakte wortelen met peultjes
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Geroosterde asperges
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Geroosterde auberginespiesjes
r Voorgerecht
2 personen
l 25 minuten
Geroosterde bietjessalade
u Hoofdgerecht
4 personen
l 0-15 minuten
Geroosterde courgette
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Geroosterde fajitas en paprika
u Hoofdgerecht
2 personen
l 30 minuten
Geroosterde ijsbergsla met basilicum
n Lunch
2 personen
l 20 minuten
Geroosterde pompoen
u Hoofdgerecht
2 personen
l 30+ minuten
Geroosterde rode kool met ham
r Voorgerecht
2 personen
l 70 minuten
Geroosterde witlof met geitenkaas en honing
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Geroosterde worteltjes met balsamico azijn
d Bijgerecht
2 personen
l 30 minuten
Gesmoorde bleekselderij met champignons
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gesmoorde Chinese kool met ham en ketjap
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gesmoorde courgette met basilicum
d Bijgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoten
d Bijgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gesmoorde groene paprika
u Hoofdgerecht
2 personen
l 55 minuten
Gesmoorde knolselderij met room en kruiden
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gesmoorde komkommer met paprika en tomaat
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gesmoorde kousenband
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gesmoorde prei
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gesmoorde schorseneren in sinaasappelhoningsaus
d Bijgerecht
2 personen
l 45 minuten
Gesmoorde shiitakes met groenten
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gesmoorde tuinbonen met rode ui en ham
d Bijgerecht
2 personen
l 35 minuten
Gesmoorde tuinboontjes
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Gesmoorde venkel
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Gesmoorde witlof met sinaasappel
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Gestoofd witlof
u Hoofdgerecht
2 personen
l 30+ minuten
Gestoofde aardappel in kruidige kokoscurrysaus
u Hoofdgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gestoofde aubergines
u Hoofdgerecht
2 personen
l 30+ minuten
Gestoofde courgette met ui en paprika
d Bijgerecht
2 personen
l 30 minuten
Gestoofde kousenband
d Bijgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gestoofde prei
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Gestoofde venkel
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Gestoofde venkel met tomaat
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Gestoomde amsoi met garnalen
d Bijgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gestoomde andijvie met appel en pindasaus
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gestoomde bloemkool met ham
d Bijgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gestoomde bloemkoolroosjes
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Gestoomde broccoli met geschaafde amandelen
d Bijgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gestoomde kool met pittige room en abrikozen
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gestoomde paksoi met Thaise dressing
d Bijgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gestoomde peultjes met Oosterse honingsaus
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gestoomde prei met olijventomatencoulis
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gestoomde Provençaalse spinazie
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gestoomde rode koolsalade met limoenrozijnen
d Bijgerecht
2 personen
l 75 minuten
Gestoomde spitskool met kokossaus en garnalen
u Hoofdgerecht
2 personen
l 35 minuten
Gestoomde venkel met saliesaus
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gestoomde wintergroente met peterseliepesto
u Hoofdgerecht
4 personen
l 15-30 minuten
Gevulde auberginerolletjes met uiensaus
u Hoofdgerecht
2 personen
l 30+ minuten
Gevulde courgettes
u Hoofdgerecht
2 personen
l 55 minuten
Gevulde courgettes met paddenstoelen
u Hoofdgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gevulde koolrabi met gehakt
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gevulde paprika met kerrierijst
u Hoofdgerecht
2 personen
l 60 minuten
Gevulde paprika's in tomatensaus
d Bijgerecht
2 personen
l 75 minuten
Gevulde reuzechampignons
u Hoofdgerecht
2 personen
l 35 minuten
Gevulde savooiekoolpakketjes
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gevulde tomaat
d Bijgerecht
4 personen
l 20 minuten
Gevulde tomaatjes met krabsalade
d Bijgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gevulde venkelschuitjes
d Bijgerecht
4 personen
l 30 minuten
Gevulde witlofbladeren met gebakken sjalotjes
d Bijgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gevulde wraps met knoflookdip
n Lunch
2 personen
l 20 minuten
Gevulde wraps met paddenstoelen
n Lunch
2 personen
l 10 minuten
Gevulde zoete puntpaprika's met tomaat
d Bijgerecht
2 personen
l 40 minuten
Glaasjes koude bloemkoolcrème met gegrilde ham
r Voorgerecht
10 personen
l 15 minuten
Gratin van boerenkool
u Hoofdgerecht
2 personen
l 30+ minuten
Griekse broccoli
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Groene asperges met zalm
r Voorgerecht
2 personen
l 15 minuten
Groene kool met champignons en varkensvlees
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Groene kool met mosterd en room
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Groene kool met taugé
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Groene paprikasalade
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Groene salade met kruiden
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Groente grill
u Hoofdgerecht
4 personen
l 0-15 minuten
Groente in een pakje
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Groente met gegrilde paprika
u Hoofdgerecht
2 personen
l 0-15 minuten
Groente met gestoofde zalmfilet
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Groentecurry met linzen en geroosterde amandelen
u Hoofdgerecht
2 personen
l 30+ minuten
Groenteknabbels
d Bijgerecht
4 personen
l 10 minuten
Groenteomelet
n Lunch
2 personen
l 25 minuten
Groentepakketje met gepofte knoflook en sjalot
d Bijgerecht
2 personen
l 45 minuten
Groentepakketjes
u Hoofdgerecht
4 personen
l 15-30 minuten
Groentepot met gehaktballetjes
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15-30 minuten
Groenteschotel met gehakt en kaas
u Hoofdgerecht
2 personen
l 60 minuten
Groentespaghetti met kruidenkaassausje
d Bijgerecht
2 personen
l 30 minuten
Groentespiesen op de barbecue
d Bijgerecht
6 personen
l 20 minuten
Groentespiesjes met basilicumsaus
u Hoofdgerecht
8 personen
l 0-15 minuten
Groentetagliatelle
u Hoofdgerecht
4 personen
l 0-15 minuten
Güveç (Turkse stoofpot met vlees)
u Hoofdgerecht
2 personen
l 30+ minuten