Recepten

Sorteer op: Naam Laatst toegevoegd

In veel recepten speelt groenten en fruit een hoofdrol. Zoek op deze pagina je favroriete groente- en/of fruitgerecht.

Gado Gado
u Hoofdgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gambasalade met Elstar, munt en rucola
d Bijgerecht
2 personen
l 5 minuten
Gebakken appels en appelchips met ijs
d Bijgerecht
2 personen
l 120 minuten
Gebakken garnalen op miesalade met paprika
u Hoofdgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gebakken peren en perenchips met ijs
v Snack
2 personen
l 120 minuten
Gebakken schorseneren met champignons
d Bijgerecht
2 personen
l 40 minuten
Gefrituurde champignons met tomatensorbet
r Voorgerecht
2 personen
l 40 minuten
Gefrituurde CourgetteFleur
d Bijgerecht
8 personen
l 15 minuten
Gefrituurde lamsoren
d Bijgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gefrituurde paddestoelen
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gefrituurde radicchio
d Bijgerecht
2 personen
l 30 minuten
Gefrituurde uiringen
d Bijgerecht
4 personen
l 15 minuten
Geglaceerde uitjes
d Bijgerecht
4 personen
l 10 minuten
Geglaceerde worteltjes
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gegratineerde courgette
d Bijgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gegratineerde mosselen met paprikachutney
v Snack
4 personen
l 40 minuten
Gegratineerde venkel in tomatensaus
u Hoofdgerecht
6 personen
l 30 minuten
Gegratineerde venkel op brood
u Hoofdgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gegrilde mais met mangochutney
n Lunch
2 personen
l 30 minuten
Gegrilde meloen met ham
r Voorgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gegrilde posteleinflan
u Hoofdgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gegrilde romanasla met tomaat
d Bijgerecht
4 personen
l 20 minuten
Gegrilde tomaten
d Bijgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gegrilde ui met roquefort kaas en peer
n Lunch
2 personen
l 15 minuten
Gegrilde, gemarineerde prei
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gekarameliseerde spruitjes met appel
d Bijgerecht
2 personen
l 30 minuten
Gekookte raapsteeltjes
d Bijgerecht
4 personen
l 20 minuten
Gele sweet peppers gevuld met Tzatziki
d Bijgerecht
5 personen
l 15 minuten
Gemarineerde witlof in bakpapier
n Lunch
2 personen
l 25 minuten
Gepocheerde tongschar met gebakken ui en cantharellen
u Hoofdgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gepofte pittige aardappelwaaiers
d Bijgerecht
2 personen
l 50 minuten
Geroosterde auberginespiesjes
r Voorgerecht
2 personen
l 25 minuten
Geroosterde fajitas en paprika
u Hoofdgerecht
2 personen
l 30 minuten
Geroosterde ijsbergsla met basilicum
n Lunch
2 personen
l 20 minuten
Geroosterde rode kool met parmaham
u Hoofdgerecht
2 personen
l 70 minuten
Geroosterde witlof met kaas en honing
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Geroosterde worteltjes met balsamicoazijn
d Bijgerecht
2 personen
l 30 minuten
Gesmoorde bleekselderij met champignons
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gesmoorde cassave met sinaasappel en mosterd
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gesmoorde Chinese kool met ham en ketjap
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gesmoorde courgette met basilicum
d Bijgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoten
d Bijgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gesmoorde groene paprika
u Hoofdgerecht
2 personen
l 55 minuten
Gesmoorde knolselderij met room en kruiden
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gesmoorde komkommer met paprika en tomaat
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gesmoorde kousenband
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gesmoorde lamsoren met tahoe
u Hoofdgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gesmoorde okra's met bacon en garnalen
n Lunch
2 personen
l 15 minuten
Gesmoorde prei
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gesmoorde schorseneren in sinaasappelhoningsaus
d Bijgerecht
2 personen
l 45 minuten
Gesmoorde shiitakes met groenten
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gesmoorde tuinbonen met rode ui en katenspek
d Bijgerecht
2 personen
l 35 minuten
Gestoofde aardappel in kruidige kokoscurrysaus
u Hoofdgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gestoofde courgette met ui en paprika
d Bijgerecht
2 personen
l 30 minuten
Gestoofde kousenband
d Bijgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gestoomde amsoi met garnalen
d Bijgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gestoomde andijvie met appel en pindasaus
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gestoomde bloemkool met chorizo
d Bijgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gestoomde broccoli met geschaafde amandelen
d Bijgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gestoomde currykool
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gestoomde paksoi met Thaise dressing
d Bijgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gestoomde peultjes met Oosterse honingsaus
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gestoomde prei met olijventomatencoulis
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gestoomde provencaalse spinazie
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gestoomde rode koolsalade met limoenrozijnen
d Bijgerecht
2 personen
l 75 minuten
Gestoomde scholrolletjes met lamsoren en zalm
d Bijgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gestoomde spitskool met kokossaus en garnalen
u Hoofdgerecht
2 personen
l 35 minuten
Gestoomde venkel met bruine salieboter
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gevulde artisjokken
d Bijgerecht
2 personen
l 60 minuten
Gevulde bolcourgettes op Italiaanse wijze
d Bijgerecht
2 personen
l 25 minuten
Gevulde courgettes
u Hoofdgerecht
2 personen
l 55 minuten
Gevulde courgettes met paddenstoelen
u Hoofdgerecht
2 personen
l 20 minuten
Gevulde en gegrilde Vitapep
d Bijgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gevulde flensjes met paddenstoelen
n Lunch
2 personen
l 10 minuten
Gevulde knapperige lenteui
d Bijgerecht
2 personen
l 30 minuten
Gevulde konijnfilet op bedje van raapsteeltjes
u Hoofdgerecht
4 personen
l 45 minuten
Gevulde koolrabi met gehakt
u Hoofdgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gevulde paprika met kerrierijst
u Hoofdgerecht
2 personen
l 60 minuten
Gevulde paprika's in tomatensaus
d Bijgerecht
2 personen
l 75 minuten
Gevulde Portobello's
n Lunch
2 personen
l 30 minuten
Gevulde reuzechampignons
u Hoofdgerecht
2 personen
l 35 minuten
Gevulde savooiekoolpakketjes
d Bijgerecht
2 personen
l 15 minuten
Gevulde tomaat
d Bijgerecht
4 personen
l 20 minuten
Gevulde tomaatjes met krabsalade
d Bijgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gevulde venkelschuitjes
d Bijgerecht
4 personen
l 30 minuten
Gevulde witlofbladeren met gebakken sjalotjes
d Bijgerecht
2 personen
l 10 minuten
Gevulde wraps met knoflookmayonaise
n Lunch
2 personen
l 20 minuten
Gevulde zoete puntpaprika's met tomaat
u Hoofdgerecht
2 personen
l 40 minuten
Glaasjes koude bloemkoolcrème met gegrilde pancetta
r Voorgerecht
10 personen
l 15 minuten
Goudbrasem en venkel gevuld met venkelstampot
u Hoofdgerecht
4 personen
l 15 minuten
Gratin van oesterzwammen
v Snack
6 personen
l 25 minuten
Griekse salade
a Salade
2 personen
l 20 minuten
Groene asperges met zalm
r Voorgerecht
2 personen
l 15 minuten
Groene kool met taugé
d Bijgerecht
2 personen
l 20 minuten
Groente tempura met paprika en pestomayonaise
d Bijgerecht
4 personen
l 15 minuten
Groenteknabbels
d Bijgerecht
4 personen
l 10 minuten
Groenteomelet
n Lunch
2 personen
l 25 minuten
Groentepakketje met gepofte knoflook en sjalot
d Bijgerecht
2 personen
l 45 minuten
Groenteschotel met gehakt en kaas
u Hoofdgerecht
2 personen
l 60 minuten
Groentespaghetti met kruidenkaassausje
d Bijgerecht
2 personen
l 30 minuten
Groentespiesen op de barbecue
u Hoofdgerecht
6 personen
l 20 minuten