TexMex wrap

Ingrediënten

  • 1/2 groene paprika
  • 150 g kipfilet
  • 1 eetlepel olie
  • peper
  • 1 1/2 eetlepel tacokruiden (seasonig mix)
  • 4 blaadjes lollo biondo
  • 125 g magere kwark
  • 4 eetlepels geraspte 30+ kaas
  • 4 volkorenwraps
  • ca. 235 g ananasstukjes op eigen sap
  • 2 witte uien

Bereidingswijze

1. Pel de uien en snijd ze in reepjes.
2. Verwijder zaadlijsten en pitjes van de paprika en snijd de paprika in reepjes.
3. Snijd de kip in reepjes.
4. 
Verhit de olie in een koekenpan. Bak de ui zachtjes op een laag vuur ca. 1 minuut. Voeg de kipreepjes toe met een 0,5 eetlepel tacokruiden. Bak de kip al omscheppend tot de reepjes mooi bruin en gaar zijn.Voeg tenslotte de paprika toe en bak deze 2 minuten mee.
5. Neem de pan van het vuur. Laat de ananas goed uitlekken. Schep de ananas door de kip. Breng op smaak met vers gemalen peper.
6. Verwarm de wraps in een droge koekenpan of in de magnetron.
7. Roer de overgebleven tacokruiden door de kwark.
8. 
Beleg de wraps met een blaadje sla. Schep er de ui-kipvulling met wat van de kwark. op. Strooi er kaas over en rol de wrap op. Serveer de wraps meteen en geeft de rest van de kwark er apart bij. Smakelijk eten! 

Voedingswaarde per persoon

Energie 470 kcal
Eiwit 37 gram
Koolhydraten 59 gram
Waarvan suikers 0 gram
Vet 8 gram
Waarvan verzadigd 3 gram
Vezels 9 gram
Zout 1 gram