Appeldressing

Ingrediƫnten

  • 1 eidooier
  • 1 soeplepel bouillon met minder zout
  • 1 Elstar in stukjes gesneden
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel honing
  • 1 theelepel appelazijn of witte wijnazijn

Bereidingswijze

1. Meng de appel, eidooier, mosterd, honing, azijn en de bouillon met een staafmixer.

 

Bewaren:
Direct consumeren of maximaal 1 dag in de koelkast bewaren. 

Lekker bij/met:
- Lauwwarme geitenkaassalade
- Een frisse koolrabi- of wortelsalade met wat rozijnen
- Zelfgemaakte tonijnsalade
- Een witlofsalade 

Voedingswaarde per persoon

Energie 155 kcal
Eiwit 3 gram
Koolhydraten 21 gram
Waarvan suikers 0 gram
Vet 6 gram
Waarvan verzadigd 2 gram
Vezels 3 gram
Zout 0 gram