Fris zomers paprikagarnituur voor vis en vlees

Ingrediënten

  • 100 gram sinaasappel stukjes
  • 1 eetlepel lente-ui in ringen gesneden
  • 1 eetlepel zwarte olijven fijngehakt
  • 1 rijpe avocado
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel verse bieslook
  • 1 oranje paprika
  • peper

Bereidingswijze

1. Was de paprika en snijd deze in 4 kwarten.
2. Verwijder het zaad en de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes.
3. Vermeng dit met de olijven, bieslook, lente-ui, sinaasappel, olijfolie en citroensap.
4. Breng de paprikasalade op smaak met vers gemalen peper.
5. Snijd de avocado door midden en verwijder de pit. Vul de avocado helften met de paprikasalade. Lekker bij vis en vlees. Eet smakelijk! 

Voedingswaarde per persoon

Energie 335 kcal
Eiwit 3 gram
Koolhydraten 10 gram
Waarvan suikers 0 gram
Vet 30 gram
Waarvan verzadigd 4 gram
Vezels 8 gram
Zout 0.24 gram