Wrap van ijsbergsla met kidneybonen

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 krop ijsbergsla
1 ui
4 eetlepels geraspte 30+ kaas
4 eetlepels zure room
4 eetlepels salsasaus
1 blik kidneybonen
1 rode paprika

Bereidingswijze

1. Haal 8 mooie grote bladeren van de ijsbergsla en snijd de rest van de sla in reepjes.
2. Leg steeds twee grote bladeren op elkaar en bestrijk deze met de tacosaus.
3. Laat de kidneybonen uitlekken en verwarm deze in de magnetron, onafgedekt. Houd 2-3 minuten op ca. 750 Watt aan.
4. Pel de ui en snipper deze fijn.
5. Maak de paprika schoon en snijd deze in stukjes.
6. Meng de in reepjes gesneden ijsbergsla met de warme kidneybonen, gesnipperde ui en paprikastukjes. Vul met dit mengsel de ijsbergslabladeren. Geef er de eventuele overgebleven vulling apart bij. 
7. Lekker met zure room en geraspte kaas. Geniet ervan! 

 Menusuggestie: Lekker met zilvervliesrijst. 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
355 kcal
Vet
13 gram
Eiwit
22 gram
Waarvan verzadigd
8 gram
Koolhydraten
29 gram
Vezels
16 gram
Waarvan suikers
10 gram
Zout
1.06 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten