Ravioli met wortel en bloemkool

Ingrediƫnten

  • 1 winterwortel
  • 2 takjes peterselie
  • 2 takjes selderij
  • 200 g mager rundergehakt
  • 1 dl bouillon met minder zout
  • 250 g verse volkorenravioli
  • 60 g tomatensaus
  • 1 bloemkool
  • 2 eetlepels geraspte oude 30+ kaas

Bereidingswijze

1. Schil of schrap de winterwortel en snijd in blokjes.
2. Was de bloemkool en snijd de bloemkool in roosjes. Kook ongeveer 10 minuten in een pan de in blokjes gesneden winterwortel en bloemkoolroosjes in de tomatensap gaar.
3. Rul het gehakt in een droge koekenpan. 
4. Meng de ravioli met de tomatensaus en het gehakt. Warm het goed door en schep op de fijngeknipte peterselie en selderij erdoor. Bestrooi de ravioli aan tafel met geraspte oude kaas. Eet smakelijk! 

 

Voedingswaarde per persoon

Energie 539 kcal
Eiwit 38 gram
Koolhydraten 51 gram
Waarvan suikers 0 gram
Vet 16 gram
Waarvan verzadigd 6 gram
Vezels 20 gram
Zout 1.2 gram