Spruitjes met banaan

Ingrediƫnten

  • 500 g spruitjes
  • 1 eetlepel olie
  • 2 bananen
  • 1/2 theelepel gemberpoeder
  • 1/2 eetlepel ketjap manis
  • 1 eetlepel amandelschaafsel

Bereidingswijze

1. Maak de spruitjes schoon en kook ze in ruim water in 10-15 minuten gaar.
2. Snijd de bananen in plakjes.
3. Verhit de olie in een koekenpan en voeg de plakjes banaan en gemberpoeder toe. Laat de banaan even bakken. 4. Giet de spruitjes af.
5. Doe de spruitjes in een schaal, schep de banaan en de ketjap er voorzichtig door en strooi het amandelschaafsel eroverheen. Smakelijk eten! 

 

Voedingswaarde per persoon

Energie 320 kcal
Eiwit 8 gram
Koolhydraten 43 gram
Waarvan suikers 0 gram
Vet 10 gram
Waarvan verzadigd 1 gram
Vezels 13 gram
Zout 0 gram