
Ingrediƫnten
- nootmuskaat
- 250 gram champignons
- 1 ui
- 500 gram andijvie
- 1 eetlepel olie
- 1 teentje knoflook
Bereidingswijze
1. Maak de groente schoon.
2. Snijd de ui en de knoflook in snippers.
3. Snijd de andijvie in smalle repen.
4. Snijd de champignons in plakken.
5. Verwarm de olie en fruit hierin de ui glazig.
6. Voeg de andijvie en de knoflook toe en bak dit al roerend tot de andijvie is geslonken.
7. Voeg de champignons toe en smoor ze kort mee.
8. Maak de groente op smaak met wat nootmuskaat.
Menusuggestie: Lekker met vegetarische roerbakreepjes en aardappelpuree.
Voedingswaarde per persoon
Energie | 111 kcal |
Eiwit | 6.31 gram |
Koolhydraten | 5.86 gram |
Waarvan suikers | 3.13 gram |
Vet | 6.16 gram |
Waarvan verzadigd | 1.15 gram |
Vezels | 4.03 gram |
Zout | 0.7 gram |